Škoda rely Bratislava nebude, sezóna MSR skončila

02.11.2012 Bratislava

Bratislava 2. novembra (TASR) - Návrat automobilovej súťaže do slovenskej metropoly nebude ani v tomto roku skutočnosťou. Problémy s finančným zabezpečením prinútili organizátora Škoda rely Bratislava tento ročník doslova za päť minút dvanásť odvolať.

"Z dôvodu odstúpenia generálneho partnera je XVI. ročník Rely Bratislava zrušený. Pre vysoký dátum bolo toto rozhodnutie pre nás likvidačné a aj napriek nadľudskému úsiliu, ktoré sme v posledných dňoch pre záchranu podujatia vyvinuli, musíme súťaž zrušiť. Povolenia na trate sme mali udelené. Všetky vklady a uhradené finančné prostriedky budeme vracať priebežne do tridsiatich dní od plánovaného dátumu konania súťaže, teda do 10. decembra," uviedol predseda organizačného výboru Viktora Marušáka.

Zrušením Škoda rely Bratislava prišlo DMACK Tyres RALLY – majstrovstvá Slovenska 2012 o posledné tohtoročné meranie síl. Do platnosti by malo vstúpiť poradie šampionátu po košickej rely, po ktorej viedli poliaci Grzegorz Grzyb a Kajetan Kajetanowicz pred Igorom Drotárom s Vladimírom Bánocim.
 

Vyberte región